30 de junio de 2008

SEnsacions d'estiu..

Sento les agulles del rellotge com es persegueixen, darrera meu hi ha un grupet de nens jugan amb les pistoles d'aigua, si miro endavant puc veure aquella piscina meravellosa que tant em relaxa, a la meva esquerra algunes de les persones amb qui compareixo la meva vida desde petitona,i algun que altre amor secret entre un d'ells.... Em tombo a la tovallola i respiro profund, aquí no es senten els cotxes ni es respia ambient de problemes.. tot sembla fàcil en aquestes tardes d'estiu i hi han senscions que no canviaria per res del món!!

a disfrutar del solet =) Bon estiu! la foto es de la piscina del meu poble!

26 de junio de 2008

Valoracions....

Em sembla que valoro les coses dolentes quan veig que n'hi han moltissimes cose més que em van bé!
Les coses dolentes et fan crèixer i aprendre però les bones et fan disfrutar d'haver crescut i haver après!
Ja he tornat de les vacances... una setmana perfecta!

17 de junio de 2008

Tancat per vacances =)

ArA poso el cartellet de tancat per vacances durant uns dies perque ddema dia 18 men vaig una setmaneta a Mallorca.... a desconectar del mon junt amb dues de les meves millors amguess =)
un petonet! i passeu bon Sant joan!!!!

16 de junio de 2008

La sort de poder*

El temps passa i sento que em faig gran, ara ja deixo de mirar-me l'edat i comprovo que la maduresa si la tinc es troba en els meus pensaments, no en un simple data.Tot i que potser no sóc la persona amb més sort del món ara que és allò que vull o allò que he de fer per a arribar a ser el que vull, i ara em toca treballar en això, treballar en mi, en la meva vida... i per a mi això és la sort, poder-ho fer. I tot i que sempre tenim dies alts i dies baixos, i tot i que tenim millor qualitats o pitjor qualitats.. i tot i que .. moltes coses... m'alegro de poder dir que m'estimo, i que si ho faig, els atres o podran fer desprès...

12 de junio de 2008

Jugant a les paraules.

Hi ha dies que les meves orelles desperten a l'obrir els ulls a causa del raig de sol, tot i això les meves orelles hi ha instants que em demanen que tenen ganes d'anar a dormir doncs escolten escolten i escolten paraules i pensaments d'altres... però els meus llabis no em diuen que les orelles d'altres facin el mateix amb mi, i de vegades vull , desitgo i anhelo una bona orella que m'escolti igual de bé que sé que jo ho sé fer, i igual de bé que ho faig.
Com ja dic moltes vegades , hi ha dies que m'agradaria deixar d'interpretar el paper de psicòloga i poder ser la pacient, i parlar, parlar, parlar.. fins que la set m'hagi fet aturat perquè ja ho he dit tot..... Tot i això, m'alegro de saber escoltar!

8 de junio de 2008

LLetres amb sentit..


és fosc i davant meu hi ha un paper en blanc, sempre m'ha agradat omplir-lo abans de dir-me bona nit però avui no sé quines combinacions de lletres he de fer per transmetre-us alguna cosa, el recurs fàcil seria parlar d'amor però no estic ""enamorada"" i el passat està fent migdiada. Despprès he pensat en l'amistat però que puc ensenyar-vos que no sabeu? Alguns amics hi són sempre i d'altres no, i nosaltres mateixos segur que hem format part de tots dos grups. L'anyor, la solitud, elsrecords..? no, avui no puc,tinc ganes de somriure. He enumerat els temes dels quals no vull parlar però sense voler-ho: ja hi he parlat!
Un dia algú em va dir que escriure no és cap mèrit però jo crec que si que o és, sovint escrivim el que sóm o el que vivim i precisament jo sóc aquest blog, jo sóc tot el que he escrit. Gràcies als que valoreu que tot i que no fagi poesia algun dels meus escrits també puguin fer música en algunes ments!

5 de junio de 2008

núvols de nit


Aquesta nit tenia fred i no m'he adonat que els plecs de roba del meu llit no eren capaços de calmar aquest vent que em passava pel cap. Suposo que tants dies sense una paraula bonica, sense una mirada penetrant, sense un somriure digne d'admirar.. m'han refredat, i d'aquí l'explicació d'aquest temporal als meus pensaments.
Aquest vent em fa agafar la manta dels records, que des del meu punt de vista em fa veure que no faig el correcte... però es que tinc fred, hi ha dies que tinc molt de fred.. La sort es que de tant en tan surt el sol i tot es queda en cuatre núvols que ronden apropet meu.

Núvols, però mai tempesta...

i tot i que dies abans havia deixat dormir el meu cupido, ara el desperto, perquè almenys sigui ell el que dormi amb mi..

2 de junio de 2008

Tenir, voler..

Passem la vida desitjant ser feliços, passem els dies desitjant omplir-nos les butxaques de felicitat, i de tant desitjar i voler no ens adonem que potser ja ho sóm feliços. Com ja diu una bona frase, la felicitat no és tenir tot el que vols, sinó voler el que realment tens.

què opineu: voler una cosa i tenir-la, o tenir-la i voler-la?