27 de abril de 2008

l'amour!

De vegades els meus dits nomès escriuen sobre l'amor, de vegades tanco els ulls i escolto una bonica cançó, i nomès explico coses sobre els sentiments. SI: de vegades l'amor i algun nom són l'inspiració d'aquesta pàgina.
L'altre dia una persona va dir-m'ho: tu Marta, parles d'amor, amor, amor, amor..

I en sóc conscient, ho faig, ja sigui evitablement o inevitablement, però o faig, i m'agrada.

Saborejo el gust d'una cançó amb una bona lletra, un record, una olor, un nom, i una història d'amor que explicar, d'un petit passar que em va fer feliç o que m'hi fa ara, per mi , tot això és amor, i com ja dic sempre, sóc senzilla, sincera i divertida, però ara hi afegeixo: sóc sentimentalment expresiva també!


1 comentario:

Raimon dijo...

Quina enveja, ta coneixes molt bé, jo sóc incapaç de descriure'm, xk sóc força complicat d'entendre(les coses com són xD) de fet, totes les persones són complexes en major o menor grau, pero ho són. A vegades podem ser molt madurs, a vegades ens comportem com a crius, a vegades som mes freds, a vegades reaccionem més efusivament del compte, li treiem importància a coses importants i li donem molta a vanalitats... L'amor es un joc de entendre's mutuament i un mateix, donar i rebre, i sacrificar algunes coses en bé d'un proposit comú... ^^