7 de mayo de 2008

Fàcil? no pas sempre..

Opino que tots algun cop a la nostra vida hem dit un "" no trobaré ningú com ell/a"" . "" no podré viure sense ell/a"" desprès d'un acomiadament..
És injust fer-nos creure aquestes coses a nosalres mateixos, els adeus són difícils, però SUPERABLES si nosaltres mateixos ens ho proposem, de vegades cal veure que si aquella persona ens ha deixat, és perquè no era adequada en la nostra vida.. era incapaç de deixar-ho TOT per amor, com alguns fan..
Ningú ha dit que això d'estimar sigui fàcil, i igual que ens equivoquem en diversos aspectes de la vida : podem també equivocar-nos a l'hora d'estimar. Fa mal si, però val la pena seguir sentint, seguir vivint, seguir somiant.... perquè considero que l'amor és un tret més que alimenta els nostres somriures i la nostra felicitat...

8 comentarios:

Xexi dijo...

Hola marteta! Aquest cop sento no compartir el que dius... suposo que és perque l'amor m'ha fet massa mal... de totes formes respecto la teva opinió!! Segur que si busques trobaràs un amor durader i que serà per sempre!!

Raimon dijo...

tristament la gent va i ve en les nostres vides com passatgers en un tren de llarga distancia, pugen uns, baixen uns altres i molt pocs es queden tot el trajecte. Els adeus ens han de fer reflexionar no pas controlar. Sovint hem de dir adéu x somriure i a vegades somriem x dir adéu, els amors s'han d'acomiadar amb un somriure: per tot lo bo viscut i lo dolent, no tenir-ho en compte ^^

Un petonet bonica, salut!

Joana dijo...

No hi ha res que duri sempre. Aquests adeus, encara que et puguin fer mal en el moment i com més jove ets més mal fa, o ho dramatitzem més, a la llarga et fan crèixer i ajuden a no tornar a caure en el mateix error i per tant a ser més feliç.

Striper dijo...

La vida no es facil i lo que et pasa no es per tu, es la vida i tothom ho viu , tothom pasa per el mateix i el cert es que sempre trobaras algú millor.

2Rodes dijo...

Doncs sí, això és la vida: un anar i venir de gent, uns més importants que d'altres però tots formaran part dels teus records...

Estimar pot ser doloròs però, com en moltes altres coses, val la pena patir aquest risc.

Juan Duque Oliva dijo...

Menuda cuestión el miedo a no encontrar a sentirse solo a perder a no tener a buscar a amar a desear a querer y no desear a desear y no ser correspondido quizas sea uno de losjuegos de la vida
Te deseo buena suerte en las cartas

estrip dijo...

estimar no hauria de ser fàcil ni difícil. S'estima i prou, i cadascú a la seva manera. I tampoc ha de ser etern, a vegades s'estima i a vegades no. Només amb un mateix, que serà qui sempre hi serà.

yuna dijo...

Saps? em recordes molt a mi :)

estima!!