14 de mayo de 2008

Veig papallones, i les deixo enrere..


He descobert que nomès fa falta obrir els ulls per oblidar a algú, en aquest cas, a algú que no em correspon. Ens enganyem dient-nos que el temps ho cura tot, i no és pas així, el temps no cura res, el temps simplement ens ajuda a recapacitar bé sobre quelcom, i en aquest cas: així ho he fet he recapacitat com mai!
L'amor ens fa confondre paraules que poden ser malinterpretades, ens fa confondre aquelles mirades d'aquell a qui haviem desitjat tant i tant : mirades que nomès busquen recordar, no reviure: i ens equivoquem. I un cop trobat el nostre error cal buscaR solucions, jo : ""Veig papallones, i les deixo enrere...""
M'he adonat que no et buscava a tu, buscava aquell record que ni tan sols podria ser bo, en aquella història nomès vaig jugar a conformar-me i llastimosament jo no sóc així i encara que soni estrany , em mereixo molt més aquella espurna de sentiment.
I jo quan dic adèu, ho faig per sempre!

13 comentarios:

Raimon dijo...

"els amors que se'n van, no tornen mai"

Ja vam parlar un dia del tema i continuo pensant el mateix... A vegades confonem sentir amb ganes de resoldre algun tema que no va quedar tancat amb l'altra persona i ens menjem el tarro innecesariament, vivim esperant tornar a un dia que vam disfrutar, pero el temps no va enrere i es la constancia qui marca el desenvolupament, no pas un moment puntual. A més... l'amor és una cosa de 2, no pas d'un de sol, ja m'entens ;)

2Rodes dijo...

Jo sempre he estat de la idea de que si es diu adeu ha de ser per sempre...
Segones parts no acustumen a anar bé... encara que sempre hi ha excepcions!

Juan Duque Oliva dijo...

Mucha fuerza, el amor algunas veces nos vuelve ciegos

Striper dijo...

Un bon pensament de cert que el temps no porta sempre l'oblit pero si una visio freda i mes calmada.

Anónimo dijo...

Jo sempre he dit que quan dius adéu ha de ser per sempre, les segones oportunitats generalment no funcionen, tot i això hi ha excepcions. El meu xicot i jo també ho vam deixar durant un temps, però ara ja fa anys de tot això i ens va millor que mai. Suposo que depen de les situacions i de les persones. No obstant, ànims!

Joana dijo...

Passa pàgina, s'ha acabat, doncs a una altra cosa. No et tanquis en records que fan mal. Deixa-ho enrera.

Marta dijo...

MARTHA
Com molt be dius el temps, no cura les feridas, pero com a minim ja no ens fant tant de mal en el record.
Per cert, no estic d'acord amb el que dius de tu en el comentari de sota dela teva foto...tens molt de talent, nena...descrius sentiments, que fa que l'anima encongeixi.

petonets, sempre per tu.
PD: la musica d'avui acompanya molt per seguir lleguint...

estripanits dijo...

Ben fet, noia! Passa full i gaudeix de la vida, que ja ho diu la cançó: There's no day but today!

Igrein dijo...

Bé... a jo el temps si m'ha ajudat a oblidar...

Les egones parts mai han sigut bones. Si un noi (o noia) et fa mal, encara que hi tornis als tres anys, el més probable es que et torni a fer mal...

Anim, segur que aquest estiu t'en oblides d'ell.

Un petó i gracies per passar pel meu blog!

Mónica dijo...

Hay veces que no es tan fácil olvidar, pero es bueno tomarlo de ese modo...

Un beso, me ha gustado descubrirte

Martha! dijo...

veig que tothom opina bastant com jo:
1. que és difcil obidar
2. que les segones parts són dificils
3. que em prenc això d'oblidar amb un soriure.. i és estrany, però no creieu que és així com s'oblida..?

LlunA dijo...

La veritat que estic una mica amb tu. El temps nomès passa, pot ser que acaba per refredar records o sentiments, però el arribar a esborrar a seguir endevant és cosa nostra. Nosaltres som els forts o ho hem de ser!!

Petonets

Jo Mateixa dijo...

Es que quant un diu adéu ha de ser per sempre (en una relació s'enten) i qui em digui que es porta de conya amb la seva ex parella menteix, no se ben be per que, però ho fa. Si has deixat a aquella persona o ella t'ha deixat es per que les coses no funcionaven, per tant l'amistat s'en resentirà i això farà que hagis de dir un adéu definitiu.

Ostres, m'he enrotllat catxo oi en el comentari?? :-P

Petonets bonica!!!!