3 de julio de 2008

Jocs de titelles.

Sóc aquella joguina vella que tu vàres guardar al darrer calaix de l'armari en el moment d'estrenar una nova nina, t'adones que jo tinc un tret que t'enganxa, una característica que el mercat no ha imposat a cap altra joguina, alguna cosa que actúa d' imant, i m'agafes, m'agafes i m'introdueixes les piles per tal de donar-me vida, responc i et faig feliç: JUGA AMB MI, et dic tot volent fer el mateix amb tu.Seguidament t'adones que el que toca és jugar amb la nova conquesta, amb la nova nina i jo sense decepció ni alegria me'n torno cap al meu lloc a seguir dormint, però tornes, no pots deixar que la pols em caigui a sobre, et fa mal perquè saps que l'armari no és el meu lloc, saps que no ho vols! Però és hora de dormir i ja no m'agraden els teus jocs, ja no ets el meu amo.
EL bon final en tot això és que la nina se'n va anar sabent que va aconseguir per una vegada que l'única titella en tot això esdevinguèssis ell.

9 comentarios:

Striper dijo...

Elemental pero molt important la decisio i la conclusio a la que has arrubat.

Marta dijo...

MARTHONA
Ningu es mereix convertir-se en ninot de ningu.
Res de restar dintre d'el armari, sortim fora i ja veuras que ni tant sols ell es te que convertit en titella, el rencor no es bo per ningu.
petonets per tu.

Martha! dijo...

sTRIPER: si, la conclusió final és lo bo en tot això!

MaRTONA: el rencor no és bo, però desprès que juguin juguin i juguin amb tu, una micona de dret de juga jo també tinc.

PetonetS =)

Asco de pavo dijo...

Bona decisió Martha, al final un pot passar de jugador a joguina, i es pot perdre molt. Un petó!

Anónimo dijo...

La nina es mereix tenir un nino que l'acaroni i abraçi com Déu mana...

Anónimo dijo...

No cal ser titella ni nina, sino jugar, jugar sense trampes i amb sinceritat.

El joc es mes divertit.

El que cal es trobar en qui jugar...Bona sort!

Joana dijo...

Acabo de llegir les tres últimes entrades de cop. Gaudeix de la piscina del teu poble ara que encara pots. Ja que has retrobat el somriure, que aquell que et feia servir de joquina no te l'estrunqui. I no el facis servir de joguina tu, no s'ho mereix, i saps alló que diuen, no ofen el que vol sinò el que pot, doncs això és igual.

LlunA dijo...

Titelles...la vida està plena d´aquestes titelles...

Raimon dijo...

M'en alegro per la titella que ha escapat d'una gavia d'aire que la mantenia presonera del neguit. Dona-li felicitats de par meua ;) :P