6 de mayo de 2008

Ens fem grans..

Si avui parlo del temps és perquè encara que sugui estrany, avui m'he recordat que d'aqui 14 dies és el meu aniversari. En faig 18, si, com diuen algunes de les persones que em coneixen, els anys han passat més lents del que jo he crescut per dins! Però estic contenta perquè sóc feliç aquí on estic, perquè m'omplen les persones que tinc al voltant, perquè m'esforço i aconsegeuixo molts dels pròposits que em plantejo, perquè he arribat a aprendre moltes coses en aquest temps.. i perquè si: tot i que les persones acostumem a demanar més i més... sóc feliç ara mateix!
L'important no seran els anys que tindré, sinó els somriures que faré aquell dia.. no sóc de les que espera els aniversaris materialisticament.. prefereixo unes bones paraules i una bona abraçada!

6 comentarios:

Juan Duque Oliva dijo...

Felicidades anticipadas y muchos besos aunque ya te los daremos el dia X.

Raimon dijo...

eh! em de quedar x donarte un gran petó, una gran abraçada, i tots els somriures del món. M'agradaria poder pujar a Blanca el mateix dia del teu aniversari per feliciar-te, sinó, un altre dia, però allà hi seré ^^

Felicitat x avançat bonica!! ^^

Striper dijo...

Apa que entraras oficialment al mon dels adults.

2Rodes dijo...

Felicitats Marta, felicitats per tot lo que tens, per adonar-te'n i per valorar-lo!

En 14 dies ja et tornaré a felicitar pels 18!

aiss... quan jo en tenia 18... com ha plogut!:P

Xexi dijo...

Moltes felicitats bonica! Realment tens tota la raó del món dient que has crescut molt ràpid interiorment i és que tens un grau de maduresa poc freqüent en la gent de la teva edat! El dia 20 et torno a felicitar i a empipar-te una mica més... alguna sorpreseta tindràs... ja veuràs! Xitos!!

Joana dijo...

Ja et felicitaré d'aquí 14 dies, com ja ha dit l'striper, seràs adulta de forma oficial, podràs entrar legalment a molts blocs, et podràs treure el carnet de conduir i també et podran jutjar com un adult si fas alguna malifeta, que segur no caldrà, a i votar en els properes eleccions. Mira per on, ets divuit dies més gran que el meu nebot gran.