11 de mayo de 2008

somriure. avui!



Feia dies i dies que obria la finestra com a costum, pero avui l`he oberta i he vist el sol, feia un dia molt maco! m`he posat davant el mirall, també com cada matì, i he vist que els ulls em brillaven, i d`alguna manera he vist que aquell matí estava mes bonica que molts altres dies. M´he vestit amb tots els colors que he volgut, m´he permès oblidar els jerseis negres al fons de larmari. Avui el color negre no existeix. HE seguit amb el meu dia, avui m'oblido de la rutina i trenco totes les normes del meu dia a dia, avui seré per fi, jo mateixa!
Reconec que feia dies que pensava massa i aquest pensar em feia oblidar-me a mi mateixa, així que mai més! prou cadenes i prous passats.. perquè no és aixó el que em fa feliç.. així que li dic adeu, i ara, guardo aquests somriure's i m'en prenc una dosi, per la nit, i pelmati.. tal i com aquells que m'estimen em recomanen.

HE tingut un dia
racionalment
molt bo!

9 comentarios:

Raimon dijo...

ni collars, ni joiera ni mocadors, el millor complement per a la bellesa d'una dona es el seu somriure, no permetis que ningú te'l tregui, es la teva marca d'identitat. Un petonet Martutxi, ens veiem mUUUUUUUUUAK!

Striper dijo...

Molt bon cami i el sol es agradable de sentir a la pell.

Jo Mateixa dijo...

El millor per començar el dia es un somriure, si a més tens la possiblitat de mantenir-lo tot el dia per que ningú t'ha putejat ja et pots donar per ben satisfeta :-P

Petons bonica!!!

Mikel dijo...

no es facil trobar gent optimista per tant felicitats i endavant!!

Anónimo dijo...
Este blog ha sido eliminado por un administrador de blog.
Martha! dijo...

Bueno escric aquest comentari per aquell que m'ha deixat un escrit desagradable, que per cert : he borrat! M'agradaria que abans de trure conclusions a partir de les fotos, parlessis amb mi i fos llavors quan em jutjessis.
SImplement això, que evitis els comentaris i mes de forma anonima, perquè aquests m'importen BEN POC!
ale, salut!

Joana dijo...

Doncs és clar que si! Somriu sempre i que un dia de pluja no et faci deixar-lo a casa. El color negre no és bó per a ningú. Vesteix-te sempre com si fossis l'arc de sant martí i veuràs com et sentiràs feliç i per tant ho seràs

2Rodes dijo...

Somriure és la millor teràpia!
Va be per tot... bé... potser si et preocupen les arrugues no... però...
per què estàn les cremes???
jejeje

Marta dijo...

MARTHA
Donçs els ulls que jo veig de tu, son sempre em espurnes de llum marevellosa, treu el negre del teu armari i mira la de colors que hi han al teu voltant...i somriu que ets molt guapa.

petonets per tu, reina.